8 Nisan 2026 Çarşamba günü Memorial Şişli Hastanesi’nde “İSTAHED & Memorial Aile Hekimleri Toplantısı” gerçekleştirildi.

Meslektaşlarımızın katılımıyla düzenlenen toplantıda, aile hekimliği pratiğinde güncel yaklaşımlar ve koruyucu sağlık hizmetlerine yansıyan önemli başlıklar ele alındı.

Bilimsel programın ilk oturumunda Prof. Dr. Özlem Güngör Tuncer, “Brain Longevity: Yaşam Boyu Beyin Sağlığı ve Koruyucu Yaklaşımlar” başlıklı sunumuyla beyin sağlığının yaşam boyu korunmasına yönelik güncel bilgileri paylaştı.

İkinci oturumda ise Prof. Dr. Hatice Betül Erer, “Kardiyolojide Güncel Konular ve Aile Hekimi Pratiğine Yansımaları” başlıklı sunumuyla kardiyoloji alanındaki güncel gelişmeleri birinci basamak pratiği açısından değerlendirdi.

Toplantı, soru-cevap bölümü ve akşam yemeği ile devam ederken; meslektaşlarımız hem bilimsel içeriklere katkı sundu hem de yüz yüze mesleki paylaşım ortamında bir araya gelme imkânı buldu.

Derneğimiz, aile hekimlerinin mesleki gelişimine katkı sunan, sahadaki ihtiyaçlara temas eden ve farklı disiplinleri birinci basamakla buluşturan eğitim çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.

Katkıları için Prof. Dr. Özlem Güngör Tuncer’e, Prof. Dr. Hatice Betül Erer’e, Memorial Şişli Hastanesi’ne ve toplantımıza katılan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

Birliğimiz gücümüz...

GÜÇLÜ İSTAHED, GÜÇLÜ AİLE HEKİMLİĞİ!

Geleneksel STK anlayışını değiştirip, tüm siyasi görüşlerden uzak bir şekilde, amacı sadece aile hekimliği sistemindeki aksaklıkları çözmek ve sistem içinde hekimlerin haklarını savunmak, yüklenen angaryalara karşı emek mücadelesi vermek olan derneğimize BURAYA tıklayarak üye olabilirsiniz.

son eklenen haberler

[instagram-feed feed=1]

@istahed