İSTAHED olarak bir akşam akademisini daha, 20 Ocak 2026 akşamı, meslektaşlarımızın yoğun ilgisiyle gerçekleştirdik. Taksim’de yer alan The Marmara Otel’de düzenlenen akademide, Prof. Dr. Oğuzhan Deyneli obezite yönetimini sahaya doğrudan temas eden başlıklarla, bilimsel veriler ışığında ele aldı. Sunumunda, birinci basamak pratiğinde sık karşılaşılan durumlara yönelik yaklaşım önerilerini ve güncel uygulama çerçevelerini ayrıntılı biçimde paylaştı.
Katılım sağlayan aile hekimleri üyelerimizle gerçekleşen akademi, yüz yüze etkileşimin gücünü bir kez daha ortaya koyarken; meslektaşların mesleki gelişime olan ilgisini de net biçimde yansıttı.
Etkinlik aynı zamanda, Türkiye’nin en geniş katılımlı hekim webinar platformu olan Asm’de 30 Dakika üzerinden canlı olarak yayınlandı. Böylece İstanbul dışındaki meslektaşlarımız da akademiye eş zamanlı olarak erişim sağladı; soru–cevap bölümüyle interaktif bir eğitim ortamı oluştu.
İSTAHED Akşam Akademileri, sahadan beslenen güçlü içerikleri ve nitelikli konuşmacılarıyla önümüzdeki dönemde de meslektaşlarımızla buluşmaya devam edecek.










GÜÇLÜ İSTAHED, GÜÇLÜ AİLE HEKİMLİĞİ!



