Formül Değil, Hekimiz!

BU YAZIYI PAYLAŞIN

Önceki haber
İSTAHED’den Duyuru

Kıymetli meslektaşlarımız ve mesai arkadaşlarımız;

Yeni dönemde bizleri yeni bir yönetmelik değişikliği beklediğini biliyorduk. Sayın bakanımızın söylemleri ve görüşmelerimizin detaylarından aile hekimliğini ve koruyucu sağlığı güçlendirmek için doğru adımların atılmasını bekliyorduk. Taslak yönetmeliğin bu adımlardan uzak olduğunu maalesef görmüş olduk. Taslak bu haliyle çıkarsa aile hekimliği için çok yaralayıcı olacağı ortadır. Hep beraber tepkimizi gösterip, dur demek zorundayız. Hepimiz işimizi yapmak istiyoruz; sadece işimizi! Çıkacak yönetmelik insani çalışma koşullarını, saygınlığımızı ve hak ettiğimiz ücretlendirmeyi sağlamak zorundadır!

Aile hekimliği güçlenirse ülkenin sağlık sistemi düzelir ve güçlenir.

Sonrasında sorun yaşamamak için öncesinde tepki göstermek zorundayız.
Bu nedenle planladığımız etkinlikleri paylaşıyor katılımlarınızı bekliyoruz.

8 Ekim 2024 saat: 20:00
İSTAHED Hukuk Sohbetlerinde Taslak yönetmeliğin detaylarını www.asmde30dakika.com.tr oturumda konuşuyoruz.

10 Ekim 2024 saat: 12:30
Dernek, oda ve sendikalarla ortak ve yoğun katılımlı basın açıklaması için İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü önünde buluşuyoruz.

19 Ekim 2024 günü federasyon, il dernekleri ve STK ile Ankara Aile Hekimliği Mitinginde bir araya geliyoruz. Otobüs için kayıt yaptırmayı unutmayın.

BİRLİĞİMİZ EN BÜYÜK GÜCÜMÜZDÜR!

Birliğimiz gücümüz...

GÜÇLÜ İSTAHED, GÜÇLÜ AİLE HEKİMLİĞİ!

Geleneksel STK anlayışını değiştirip, tüm siyasi görüşlerden uzak bir şekilde, amacı sadece aile hekimliği sistemindeki aksaklıkları çözmek ve sistem içinde hekimlerin haklarını savunmak, yüklenen angaryalara karşı emek mücadelesi vermek olan derneğimize BURAYA tıklayarak üye olabilirsiniz.

son eklenen haberler

[instagram-feed feed=1]

@istahed

Menü