Üçüncüsünü düzenlediğimiz ‘’Koruyucu Hekimlik ve Çocukluk Çağı Aşıları’’ Cumartesi Akademisi 7 Aralık 2024 günü Kartal Titanic Otel’de gerçekleşti.
‘’Bebeklerde Rotavirüs Enfeksiyonu ve Aşıları’’ konusunu Prof. Dr. Ayça Vitrinel’den dinleyerek başladığımız Akademi, Prof. Dr. Ahmet Soysal hocamızın ‘’ Vakalarla Meningokok Hastalıklar ve Aşılama’’konusu anlatımıyla devam etti.
Öğleden sonra ise Dr. Mustafa Tamur ‘’Koruyucu Hekimlikte Aşılamaya Hukuki Bakış’’ oturumu ile aşılamada hukuki olarak nelere dikkat edeceğimizi konuştuk.
Birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğumuz eğitim faaliyetlerimizden Cumartesi Akademimizi birbirinden değerli hocalarımızın sunumlarıyla ve sizlerin yoğun katılımlarıyla tamamladık. Her alanda iyi aile hekimliği için emek vermeye devam edeceğiz.
Katılan, katkı sunan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.