16 KASIM 2024 CUMARTESİ AKADEMİSİ

BU YAZIYI PAYLAŞIN

Önceki haber
9 KASIM 2024 CUMARTESİ AKADEMİSİ
Sonraki haber
15. İstanbul Aile Hekimliği Kongresi

Eziyet yönetmeliğine karşı hak mücadelemizle beraber mesleki eğitimimizi de aksatmıyoruz.

16 Kasım 2024 tarihinde Beşiktaş Dedeman Otel’de ‘’Sağlığa Bütüncül Yaklaşım’’ akademisinde bir cumartesi daha meslektaşlarımızla bir araya geldik.

Prof. Dr. Filiz Akyüz ile ‘’Reflüde Güncel Yaklaşımlar’’konusu ile başlayan akademi, ‘’Yara Bakım ve Tedavisi’’ konusunu Prof. Dr. Özlem Su Küçük anlatımı ile devam etti.

Meslektaşlarımızın yoğun katılımı ile gerçekleşen akademide öğleden sonra Prof. Dr. İftahar Köksal’dan ‘’Risk Gruplarında Grip Aşısı: Gribin Ötesinde Koruma’’ ve Doç. Dr. Kudret Keskin hocamızdan ‘’Birinci Basamakta Hipertansiyon Tedavisi’’ konularını dinleyerek bitirdik.

Meslektaşlarım yorum ve katkı sunarken hocalarımız da meslektaşlarımızın sorularını yanıtladı.

Cumartesi Akademisine katılan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

Birliğimiz gücümüz...

GÜÇLÜ İSTAHED, GÜÇLÜ AİLE HEKİMLİĞİ!

Geleneksel STK anlayışını değiştirip, tüm siyasi görüşlerden uzak bir şekilde, amacı sadece aile hekimliği sistemindeki aksaklıkları çözmek ve sistem içinde hekimlerin haklarını savunmak, yüklenen angaryalara karşı emek mücadelesi vermek olan derneğimize BURAYA tıklayarak üye olabilirsiniz.

son eklenen haberler

[instagram-feed feed=1]

@istahed

Menü